dilluns, 3 de març del 2014

Taller de LÍMITS i CONFLICTES a la Garrotxa

El primer límit que ens trobem com a éssers humans és el sac amniòtic, sense aquest límit físic, la nostra Vida no es donaria ja que les condicions necessàries per a la nostra supervivència no existirien. Així que podem concloure que els límits són necessaris per a la supervivència i per a l’adaptació com a espècie En aquest caminar travessant processos de Vida diferents, és necessari la intervenció de les persones adultes per tal de crear espais segurs, tranquils, relaxats i preparats perquè els infants puguin entregar-se a les activitats sensorials, motrius, cognitives i emocionals que afavoreixen el seu desenvolupament.
 
Com podem posar els límits? Com reaccionem enfront l'agressivitat dels infants? Què se'ns mou internament davant un límit? Som capaces de connectar amb l'amor i el respecte en aquestes situacions?
En aquesta xerrada-taller experimentarem situacions similars a les del dia a dia amb els infants per trobar eines que ens permetin una gestió més respectuosa dels límits i els conflictes. Aprendrem la necessitat de l'expressió de l'Energia agressiva i identificarem en quina de les dos polaritats es troben els infants dins aquest continuum, alhora que desenvoluparem estratègies noves per acompanyar-la i limitar-la des de l'amor i el respecte.

Dinamitza l'Elisenda Pascual i Martí, psicòloga (Num Col 22040) i psicoterapeuta humanista, acompanyant de projectes i grups de cirança, co-creadora de L'Arbreda, espai de creixement familiar, i fundadora d'Acompanyament Familiar. Impateix formació i tallers d'educació viva i acompanyament respectuós. Assessora famílies en l'àmbit privat.
 
Taller EXCLUSIVAMENT per adult@s.
(no és un espai preparat per infants)

Lloc: MAS PLANESES s/n SANT FERRIOL (la Garrotxa)
Dia i hora: DISSABTE 5 d'Abril, de 10h a 14h
Aportació: 25€*
Contacte: orianablanch@gmail.com   Tlf:627010609

*si necessites facilitats de pagament i/o vens en parella, posa't en contacte amb nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada