dilluns, 8 de setembre de 2014

Si m'ho demanes, et dono la mà *** Si me lo pides, te ofrezco mi mano

Acompanyar els processos de Vida i les necessitats autèntiques de l’infant, els acosta a una autonomia real i sentida. Sovint, en aquest procés, les persones adultes ens hem d’enretirar i confiar en les capacitats que tenen per fer-se camí en el seu procés de desenvolupament, tot i que això comporti dubtes, frustració i, de vegades, patiment a les dos parts. 

El millor regal que els hi podem fer als infants no és evitar-los-hi els moments difícils, sinó estar al seu costat i acompanyar-los respectuosament mentre els transiten.

***

Acompañar los procesos de Vida y las necesidades auténticas de l@s niñ@s, les acerca a conectarse con una autonomia real y sentida. A menudo, en este proceso de descubrimiento, las personas adultas debemos retirarnos y confiar en las capacidades que tienen para hacerse camino en su proceso de desarrollo, aunque esto acarree dudas, frustración y, a veces, sufrimiento por ambas partes.
 

El mejor regalo que les podemos hacer a l@s hij@s no es evitarles los momentos difíciles, sino estar a su lado acompañándoles con respeto mientras los transitan.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada