dimecres, 4 de desembre del 2013

Acompanyament Familiar

  

Què és?

És un projecte creat per professionals de l’àmbit de l’Educació Lliure i la Psicologia Integrativa, amb àmplia trajectòria en processos d’acompanyament respectuós i educació activa, que dóna suport i assessorament tant al procés de criança com a les etapes vitals que sorgeixen en el decurs del nostre desenvolupament familiar  i personal.
L’essència d’Acompanyament familiar és la d’acompanyar les situacions en que ens veiem immerses i immersos quan estem dins l’entorn familiar: parella/no parella, preparació per la paternitat/maternitat, criança respectuosa i realització personal.

Des de l’equip també s’ofereix formació i acompanyament de grups de famílies per a treballar la criança respectuosa, així com també en col•lectius d’educadors/es, monitors/es, mestres, etc. per a treballar actituds relacionades amb la gestió dels conflictes i l’acompanyament basat en el respecte, l’escolta activa i l’amor.

Com?

Acompanyament familiar treballa en diversos formats depenent de la demanda –ja sigui familiar, personal o grupal - i de la idiosincràsia de cada situació a acompanyar. Intentem al màxim adaptar-nos a l’entorn des del qual ve la demanda i ens agrada facilitar el format de treball per tal que totes les parts se sentin còmodes durant el procés.
El nostre enfoc  beu de l’Educació Lliure i la Psicologia Integrativa. A partir de la formació en aquests àmbits treballem mitjançant una visió holística i eclèctica, emprant eines que provenen tant de la Psicologia, de la Pedagogia, Educació Lliure, del treball corporal, Coaching, teràpies energètiques, Constel·lacions familiars, etc.

On?

Acompanyament familiar té consulta a Barcelona i Sant Cugat del Vallès, tot i que ofereix tallers, formacions i altres tipus d’acompanyaments per tot el territori català.

Contacte

elisenda@acompanyamentfamiliar.com
Tlf:  620 524 586

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada