dilluns, 6 d’octubre de 2014

La metàfora de les granotes

Una clara metàfora de com l'entorn ens conforma, ens influencia i genera reaccions en nosaltres que possibiliten, en major o menor mesura, l'exaltació o la inhibició de les nostres potencialitats.
Com acompanyes els teus fills i les teves filles?
Quins judicis emets cap als infants/adolescents que acompanyes?

Com a persones adultes, tenim una gran responsabilitat davant l'educació dels que ens segueixen. Canviar la nostra manera de mirar-l@s, és canviar la manera com ell@s es conformen a sí mateix@s.

Consciència en el fer, en el dir i en el sentir és la clau per relacionar-nos des de l'acceptació i l'amor, i poder així, oferir un camp ampli perquè les generacions que continuen el nostre llinatge humà ho facin amb més confiança davant la Vida.

***

Una clara metáfora de como nuestro entorno nos conforma, influencia y genera reacciones en nosotr@s que posibilitan, en mayor o menor medida, la exaltación o la inhibición de nuestras potencialidades.

Como personas adultas, creo que tenemos una gran responsabilidad frente a la educación de quienes nos siguen. Cambiar nuestra manera de mirarl@s es cambiar la manera como ell@s se conforman a sí mism@s.

Conciencia en el hacer, en el decir y en el sentir es la llave para relacionarnos desde la aceptación y el amor, y poder así ofrecer un basto campo para que las generaciones que continúan nuestro linaje humano, lo hagan con más confianza ante la Vida.


  

https://www.facebook.com/video.php?v=10204548112200533

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada