diumenge, 29 de març del 2015

Espai de creixement per a famílies


Espai de creixement personal per a famílies

 

Grup quinzenal


L'etapa que s'inicia amb la criança ve acompanyada de situacions noves que, sovint, ens costa gestionar. Acompanyar els infants des del respecte i l'amor implica una mirada profunda cap a nosaltres mateix@s per tal de poder descobrir quins són els mecanismes inconscients que dirigeixen les nostres accions.
Aquest és un espai d'aprofundiment en les capes que, com a persones adultes, ens hem anat construint i que ara conformen els nostres actes, comportaments i decisions.
És un moment per retrobar-nos amb les situacions que ens dificulten el dia a dia i poder descobrir noves eines i estratègies per acollir-les i integrar-les.

*es recomana l'assistència a totes les sessions per a poder tenir continuïtat en el procés d'acompanyament. Alhora, comprenent les realitats familiars, hi ha l'opció de venir a sessions soltes. Els tallers s'organitzen segons les necessitats de les persones que el conformen (dubtes, preguntes, dificultats, etc.) i amb dinàmiques entorn temàtiques relacionades amb la criança (límits, autonomia, pors, rabietes, alimentació, german@s, etc.)
Dates
22 i 29 d'Abril
13 i 27 de Maig
10 de Juny
1 de Juliol


Lloc
Federació Obrera
Carrer Jacint Verdaguer 48
Molins de Rei


Horari
Dimecres de 19h a 21h

Preu
20€/sessio solta
75€/trimestre


Inscripció
elisenda@acompanyamentfamiliar.com
Dinamitza l'Elisenda Pascual i Martí, psicòloga (Num Col 22040) i psicoterapeuta humanista. Co-creadora i acompanyant de projectes d'educació viva, grups de criança i espais de creixement personal. Actualment acompanyant de la Xauxa Xica (Molins de Rei). Fundadora d' Acompanyament Familiar. Imparteix formació, tallers d'educació viva i acompanyament respectuós. Assesora famílies, parelles i persones adultes en l'àmbit privat.
Organitza:                                                                     Col·labora:
 



Copyright © *2015*
*Acompanyament Familiar*
All rights reserved






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada